Mobil bilrengöring

Vi kommer till dig var du vill, när du vill.

rengöring med hänsyn till miljön

Vi strävar efter att tillhandahålla professionella och högkvalitativa rengörings- och bilvårdstjänster åt våra kunder, samtidigt som vi tillämpar maximal hållbarhet och miljövänlighet. En viktig ingrediens i detta är att vi använder högkvalitativa ångtvättmaskiner. Detta innebär att bilen rengörs med högtryck av vattenånga och är det mest effektiva sättet att ta bort damm, smuts, lera, fläckar och bakterier på ett sätt som är skonsamt, för bilen men även för miljön och tvättarbetaren. Med ånga används minimalt med vatten, ett fåtal liter jämfört med ett hundratal liter vatten i en vanlig högtryckstvätt med vatten. Dessutom förekommer inget spill med ångan.

SKa vi komma till dig och tvätta?

Vi på Nordic Eco Wash Sweden AB vänder oss till ett flertal olika typer av kunder som kan tänkas behöva mobil biltvätt och bilvård. Har fastigheten över 200 p-platser åtar vi oss tvättuppdrag åt kunderna. Är du i behov av våra tjänster, är du varmt välkommen att kontakta oss!

Typer av kunder vi vänder oss till

fastighetsvärdar

Finns det ett intresse för BRF:s medlemmar att få sina bilar upphämtade och tvättade kan vi ordna detta. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Tjänsteanställda

Anser du som tjänsteanställd att företaget som du jobbar för har ett flertal kollegor som är intresserade av att få bilarna tvättade under arbetsdagen, kan du kontakta oss.

Kontor

Är det ett kontor vars anställda behöver använda bilen i tjänst ofta och därmed ha välvårdade bilar för att inge ett gott första intryck inför kunder, då ska ni vända er till oss. Era bilar kommer att se ut som nya.